Tuesday 9 November 2010

King George, 26 Hamelech George Street

Ungt, trendy, up-tempo, billigt ... Et par ord til at beskrive King Georg, en resto-bar i centrum af Tel Aviv. Her kan du spise meget mad for ingen penge, så vær sikker på du har en tom mave inden. De har en masse pastaretter, burger, kyllingevinger, schnitzel, bøf, carpaccio ... Min favorit er forretten Portobello Mushrooms med gedeost, nødder og olivenolie (20 NIS, se billede). Jeg tager normalt Pasta Fungi, Pasta Curry eller Chicken Breast som hovedret (25-35 NIS). Det er kun sket en gang, at jeg havde plads nok til dessert.

King Georg er åben dag og nat. Der er happy hour mellem 16 og 19. Udnyt det og få en gratis øl, et glas vin eller en cocktail og billigere priser på retterne. Der er som regel kø udenfor, men det går meget hurtigere, hvis du ønsker at sidde i baren. De har været så venlige at stille en lang bænk op og fri limonade (om vinteren er det noget risengrøds ligende spise).

Der spilles musik døgnet rundt. Om aften er det højere. Nogle aftener har de en dj på balkonen. Søndag er en stille dag med stille musik- også om aften.

Tel.: 052-6959662

No comments:

Post a Comment