Monday 13 June 2011

Pride Parade Billeder

De tog bygninger på den ene side af vores er ferielejligheder. I denne og sidste uge har de begge været fyldt med homoseksuelle (mænd). De har også flaget med regnbueflaget og på dagen for paraden gav de kolde vand, juice og brochure med hebraiske gloser som "do you have a condom", "passive", "active", "gay", "lesbian" og "you are hot". De havde også hængt et kæmpe banner op hvor der stod "We are proud to have you". Gad vide om ejerne er bøsser eller om de bare har fået øjnene op for en god forretning. Anyway, det var i hvert fald sjovt at se dem prøve små underbukser sammen eller at få udsigt til en gennem voksede kroppe hehehe...

Kort tid inden lastbilerne kom, fik en gruppe forældre med skilte hvor de krævede lige rettigheder for deres homoseksuelle børn. Stærkt gået. Fik gåsehud. I Israel kan homoseksuelle ikke blive viet, eller de kan, men det er ikke godkendt. Det samme gælder for os "blandede" par.

Vi så flere bøsser med kalotter. Der va da også en vogn med religøs homeseksuelle, ikke lieg til at se, men de havde et stort skilt på enden af vognen der fortalte hvem de var. De var ikke ortodokse eller konservative for den sags skyld. Men jeg ved at der i Jerusalem er en sammenslutning af homoseksuelle ortodokse jøder.

Både forrest og bagerst af paraden var den helt store sikkerhedsstyrke sat ind.






No comments:

Post a Comment